تخلیه چاه ولوله بازکنی تهران

تخلیه چاه تهران , لوله بازکنی تهران , تشخیص ترکیدگی لوله , ترمیم و حفر چاه – لوله بازکنی – رفع نم

تخلیه چاه ولوله بازکنی تهران

تخلیه چاه تهران , لوله بازکنی تهران , تشخیص ترکیدگی لوله , ترمیم و حفر چاه – لوله بازکنی – رفع نم

تخلیه چاه تهران , لوله بازکنی تهران , تشخیص ترکیدگی لوله , ترمیم و حفر چاه – لوله بازکنی – رفع نم

  • ۰
  • ۰

اهدافی که به دنبال انجام لایروبی چاه قرار دارند شامل عمیق کردن رودخانه ها و یا دریاچه ها و یا حوضچه بنادر ، پر کردن گودی ها در زیر آب یا خشکی، جایگزینی مواد با کیفیت خوب و مناسب به جای مواد ضعیف در زیر آب می شوند.


لایبری

اگر بخواهیم مثال بزنیم باید بگوییم در ساختمان و ابنیه برای فوندانسیون و احیاء با مواد مناسب و از همه مهم‎تر گسترش محیط زیست، استخراج مواد تمیز و قرار دادن روی مواد آلوده به عنوان لایه پوشاننده از آلاینده ها استفاده می شود. زیستگاه هایی موجود هستند که برای استخراج و قرار دادن ، مناسب و مساعدتر از زیستگاه‎هایی می باشند که به عنوان مثال مانند زمین هایی هستند که در معرض جزر و مد پیوسته کنار ساحل قرار دارند.

 

لایروبی چاه

در تعداد زیادی از نقاط مختلف جهان از شن و ماسه و لایی که به دنبال لایروبی به دست می آید، به منظور آبادسازی و ترمیم نواحی احداث ساحل جزایر مصنوعی و یا ساخت موج شکن استفاده می شود. عمل استخراج این مواد می تواند به واسطه ی بکارگیری دستگاه لایروب لنگری و یا لایروب کششی باشد.

در حالت لایروب لنگری لایروب در نقطه مناسب لنگر انداخته و توسط لوله کانال هایی تا عمق ۲۰ متر و قطر ۷۵ متر حفر میکند. به دنبال آن با استفاده از نیروی ساکشن (مکش) شن و ماسه و لای وارد لایروب می شود. اما نوع دوم لایروب که لایروب کششی نام دارد شاهد برگشت شن و ریگ های اضافی و لای به بستر دریا هستیم. به طور کلی چیزی که مهم این است می باشد که به منظور به حداقل رساندن اثرات زیان آور زیست محیطی و همچنین برای دستیابی به بیشتری کارآیی و بازده در عمیات لایروبی، تا حد زیادی باید به فاکتور های زیست محیطی و عواملی که روی محیط زیست تاثیر می گذارند بسیار توجه کرد. باید عملیات لایروبی که در منطقه گسترش زیادی دارند و بر روی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و فیزیولوژیکی محیط زیست اثر چندانی می گذارند، مورد بررسی قرار گیرند.

مزایای لایروبی

یکی از مهم ترین مزایای مهم لایروبی افزایش مواد مغذی در طی پاشیده شدن آب بر سطح دریا می باشد که موجب ارتقاء تعداد فیتوپلانکتون ها و رشد جلبک ها می شود.

نکته دوم این است که به دنبال اجرای عملیات لایروبی در بنادر، به ویژه بنادر ماهیگیری، لنگرگاه ها و کانال ها، سبب بالا رفتن غلظت فلزات سنگین به خصوص در لنگرگاه های حمل مواد نفتی می شود. از بین این فلزات سنگین می توان کادمیوم و نیکل را نام برد که نشات گرفته از بقایای تخلیه مواد نفتی می باشند که جذب رسوبات دانه ریز شده و در حین انجام عملیات لایروبی درون آب به حالت معلق در می آیند. به مرور زمان این مواد توسط آب رقیق شده و در نتیجه کاهش غلظت آن ها رخ می دهد. بسته به مکان لایروبی تا حد زیادی ماهیت این مواد مختلف می باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی